Over ons

We zoeken mensen die hart hebben voor jeugd- en gezinshulp en die samen nieuwe werkvormen en methoden willen ontwikkelen.

Ben je op zoek naar een carrièrekans waarin je een positieve impact kunt hebben op de wereld om je heen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Samen met het gezin
Je bent onderdeel van een lerende organisatie die innovatie in de jeugdhulp nastreeft. We richten deze organisatie zo in, dat we snel kunnen schakelen bij belangrijke ontwikkelingen in de jeugdzorg. In jouw werk kijk je niet alleen naar de problematiek van het kind maar naar het hele gezin. Je kijkt welke preventieve hulp je kunt inschakelen, welke hulp je zelf kunt bieden en of er specialistische jeugdhulp moet worden ingezet. Doordat de organisatie korte lijnen heeft met partners kun je snel schakelen als preventie of specialistische hulp nodig is.

Samen met je team
Samen met je collega’s krijg je volop ruimte om mee te bouwen aan de nieuwe organisatie. Heel concreet: 80% van je werkuren besteed je aan je reguliere werk en 20% aan de opbouw van de organisatie.

Samen met lokale partners
We bieden ondersteuning aan kinderen en gezinnen in hun directe leefomgeving. Daarom ben je onderdeel van een lokaal team dat bestaat uit collega’s met verschillende specialisaties die nauw samenwerken met partners in de buurt. Zoals het welzijnswerk, huisartsen, GGD en het onderwijs.

5 redenen om bij ons te werken

  • Werken bij een jonge, ondernemende organisatie die sterk groeit
  • Innovatieve organisatie die oog heeft voor medewerkers
  • Ruimte om mee te bouwen
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Werken in een team